Ekspert i Tyskland og USA

Kom med helt ind i hjertet af Tyskland samt over Atlanten til USA, når Mirco Reimer-Elster giver både yderst personlige og samtidig højaktuelle foredrag om den politiske situation i to af verdens største nationer. Hans nærværende, levende og underholdende tilgang til at formidle politiske emner er befriende og samtidig yderst professionel.

Om Mirco Reimer-Elster

Mirco Reimer-Elster er født og opvokset i Tyskland og har boet syd for grænsen det meste af sit liv. Han var en del af det danske mindretal i Sydslesvig og har udelukkende gået i danske institutioner, selvom hans forældre ikke taler dansk. I 2009 forlod Mirco Tyskland for at læse i Danmark, og i dag er han dansk gift og taler bedre dansk end tysk. Sidstnævnte er dog noget af en udfordring, når man prøver at opdrage sine børn tosproget og bor i København.

Mirco er uddannet cand.mag. i amerikanske studier og skriver (stadig) på en ph.d. om Tyskland under Den Kolde Krig. Mirco har tidligere undervist på Grundtvigs Højskole og Syddansk Universitet, været gæsteforsker og Henry Kissinger-Fellow ved Yale University og har skrevet en bog om forholdet mellem USA og Tyskland. Dertil er han USA- og Tysklandsanalytiker for TV2, radiovært på Radio4 og klummeskribent for Jyllands-Posten.

Book og kontakt Mirco Reimer-Elster

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke et foredrag med Mirco Reimer-Elster, er du meget velkommen til at udfylde kontaktformularen under ”Kontakt”. Du får svar indenfor en hverdag.